Следвайте Гласове в Ти да видиш. Истината започва да излиза наяве,

...
Следвайте Гласове в Ти да видиш. Истината започва да излиза наяве,
Коментари Харесай

Френска компания плащала месечни дарения на Ислямска държава, за да не затварят завода й в Сирия

Следвайте " Гласове " в 
Ти да видиш. Истината стартира да става ясно, въпреки и след години, въпреки и отдолу под тонове мръсна агитация, неистини и наслойка. Лошото е, че малко на брой към този момент се интересуват от нея, въпреки всичко медии, инфлуенсъри и носители на експертиза са заети да отработват усърдно новите, добре платени задания, а стадото е зомбирано с нови, истерично раздухани опорки, които след време също ще се окажат чудесно готови кьорфишеци.

Ето и най-прясната вест:

Ръководителите на френския колос са признали, че са плащали на Ислямска страна и други терористични групировки, с цел да купуват първични материали от снабдители, следени от ИДИЛ. Плащали са месечни " дарения " на терористите, с цел да могат чиновниците, клиентите и доставчиците да минават през контролно-пропускателните пунктове, построени към завода. В подмяна на това съглашение фирмите са очаквали ИДИЛ да предприеме дейности против техните съперници.

Френският съд удостовери обвиняванията в съучастничество в закононарушения против човечеството против Lafarge.
Сега, разумният въпрос тук е по какъв начин по този начин Ислямска страна, откакто 11 години същите медии, инфлуенсъри и носители на експертиза ни убеждаваха, че Асад води война с умерена съпротива? Че и " доказателства " ни представяха по какъв начин Асад трови със зарин де що има малко бебе и невръстно дете. Нищо, че след това американски специалисти оповестиха това за неистина.
Като се замисля, помня и други " доказателства ", които доведоха до жестоки международни разтърсвания, а след това се оказаха деликатно готови неистини, целящи едно - приемане на карт бланш за нахлуване над суверенна страна: 
Да подсещам ли, по какъв начин през 1990 Буш старши показа младо 'иракско' девойче, което да опише пред ужасения американски народ за зверствата на иракските войски, които убиват кувейтски бебета в кувьози? Хората са ужасени, Съединени американски щати атакуват Ирак. Е, след това се оказва, че девойчето е дъщерята на кувейтския дипломат и целият театър е изфабрикуван, с цел да имат мотив за навлизане в Близкия изток, а същинската причина - изсмукване на нефт. Резултатът - безчет избити иракчани. 
А да подсещам ли, че Съединени американски щати влязоха в Ирак против една размахана епруветка и грандиозна неистина, че Саддам има химически оръжия? Резултатът? 650 000 жертви. 
А да подсещам ли за " доказателствата ", че Кадафи дава на бойците си виагра, с цел да правят всеобщи изнасилвания? Нещо, което американското разузнаване отхвърли, само че след години.
А да подсещам ли, че след „ демократизирането ” на Либия, през днешния ден в Либия ОФИЦИАЛНО има пазар за плебеи и това са вести на английския Time, а не на Комсомолска истина?
Няма поумняване и това е. Скача се с двата крайници на всяка опорка, колкото и съмнителна да наподобява. А след години към този момент на никой не му пука, че западна компания е употребила услугите на Ислямска страна.
 

 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР